Bel ons: 0413 - 21 19 51

Konijnen

Voor de konijnenbranche hebben we een uitgebreid pakket aan systemen. Voor voedersystemen bieden we een unieke methode waarbij er meerdere soorten gevoerd kunnen worden en er zo min mogelijk korrelbeschadiging optreed tijdens het transport.

Drinkwatersystemen met alleen drinkwater of doormiddel van een doseerpomp met toevoegingen.
Ook in de konijnensector wordt steeds meer gevraagd naar ons koelmistsysteem, waarmee we op hogedruk met mist de inkomende stallucht koelen.

Kijkt u rustig eens rond in ons konijnenprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Diversen

Laarzenwassers

 • De laarzenwassers zijn geheel uit gerecycleerde kunststof vervaardigd en voorzien van vijf borstels. Deze laarzenwassers zijn leverbaar met of zonder aanzuigmechanisme voor ontsmettings vloeistof en worden verder uitgerust met rvs aansluitleiding en terug- slagklep met water- kraan.
  Ook zijn uit dit gerecycleerde kunststof komplete hygiënesluizen te bestellen.

Ventilatoren

 • Ventilatoren zorgen voor een effectieve oplossing van klimaatbeheersing. Vooral bij extreem hoge temperaturen brengen deze ventilatoren doelmatig de nodige verkoeling.
  Er zijn verschillende uitvoeringen leverbaar, met aan twee zijden afschermroosters of met aan één zijde een afschermrooster en aan één zijde jaloezieën.
  Het openen van de jaloezieën gebeurt door middel van een gepatenteerd centrifugaal systeem.
  Ook is het mogelijk om een lichtfilter te plaatsen op de ventilator, om licht inval door de ventilator te voorkomen.

Ventilatiegordijn

 • Voor stallen met natuurlijke ventilatie is er de mogelijkheid een ventilatiegordijn voor de luchtinlaat te plaatsen. Hiervoor zijn verschillende soorten en kleuren doek, windbreekgaas en vogelgaas beschikbaar.
  Met het ventilatiegordijn kan de luchtinlaat door middel van een centraal liersysteem verkleind of vergroot worden.

Liersystemen en toebehoren

 • Het programma liersystemen en toebehoren is zeer uitgebreid en divers. Van handlieren (ook zelfremmend) tot elektrische lieren.
  Daarnaast leveren wij een groot assortiment katrollen, staalkabels en aanverwante artikelen.Interessant? Deel deze pagina