Bel ons: 0413 - 21 19 51

Konijnen

Voor de konijnenbranche hebben we een uitgebreid pakket aan systemen. Voor voedersystemen bieden we een unieke methode waarbij er meerdere soorten gevoerd kunnen worden en er zo min mogelijk korrelbeschadiging optreed tijdens het transport.

Drinkwatersystemen met alleen drinkwater of doormiddel van een doseerpomp met toevoegingen.
Ook in de konijnensector wordt steeds meer gevraagd naar ons koelmistsysteem, waarmee we op hogedruk met mist de inkomende stallucht koelen.

Kijkt u rustig eens rond in ons konijnenprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Koelsystemen

Koelmistsytemen

  • Koelmistsystemen zijn een ideale oplossing voor het koelen van lucht. Door middel van hoge druk wordt water in de ventilatielucht gespoten en omdat deze druppels zo klein zijn kunnen zij gemakkelijk verdampen. Op deze manier wordt er warmte aan de lucht onttrokken.
    Een stuk extra zekerheid om op deze manier, met de in ons land steeds warmer wordende zomers, extra uitval en groeiverlies te voorkomen.

Kadaverkoeling

  • Kadaverkoelingen zijn op elk bedrijf in de agrarische sector onmisbaar en zelfs verplicht. Hiervan hebben wij verschillende modellen in ons programma: in kunststof, polyester en rvs.
    Ook de inhoud van de koelingen verschilt: er is keuze uit 'n één tons, twee tons of een vier tons koeling.
    Tevens is het mogelijk grotere koelingen te leveren. Deze worden dan op maat gemaakt of er worden losse koelunits geleverd.Interessant? Deel deze pagina