Bel ons: 0413 - 21 19 51

Konijnen

Voor de konijnenbranche hebben we een uitgebreid pakket aan systemen. Voor voedersystemen bieden we een unieke methode waarbij er meerdere soorten gevoerd kunnen worden en er zo min mogelijk korrelbeschadiging optreed tijdens het transport.

Drinkwatersystemen met alleen drinkwater of doormiddel van een doseerpomp met toevoegingen.
Ook in de konijnensector wordt steeds meer gevraagd naar ons koelmistsysteem, waarmee we op hogedruk met mist de inkomende stallucht koelen.

Kijkt u rustig eens rond in ons konijnenprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Voedersystemen

Kabel-kettingvoedersystemen

 • Dit kabel- of kettingvoedersysteem voldoet optimaal aan de eisen met betrekking tot bedrijfs- zekerheid en veiligheid. Het systeem is zo ontworpen, dat het eenvoudig naar de wensen van de individuele gebruiker ge´nstalleerd kan worden. Voor het transport van voer wordt een hoogwaardige voorgerekte staalkabel of ketting gebruikt, die is voorzien van, uit speciaal kunststof vervaardigde aangespoten meenemers.
  Afhankelijk van het soort voer zijn de meenemers in verschillende diameters leverbaar. Ook is het mogelijk verschillende soorten voer door dit systeem te transporteren.

Spiraalvijzels

 • VB spiraalvijzelsystemen hebben zich reeds jarenlang in uiteenlopende toepassingen bewezen. Dankzij het gebruik van flauwe bochten is het mogelijk op bijna elke gewenste plaats te komen. De VB spiraalvijzels zijn leverbaar in verschillende diameters om ook aan elke capaciteitseis te voldoen.
  Buizen en bochten zijn vervaardigd uit slijtvast kunststof en de spiraal is van hardstaal. Tevens is er een mogelijkheid om de buizen en bochten uit te voeren in staal of hardstaal.
  Een ideaal systeem om doormiddel van diverse soorten aftappen op elke gewenste plaats voer te lossen. Dit kan met een standaard aftap of met elektrische / pneumatische aftappen om het systeem geheel automatisch te laten werken.

Voederautomaten

 • Droogvoerbakken zijn er in vele uiteenlopende modellen en uitvoeringen.
  De modellen zijn leverbaar in rvs of verzinkte plaat. Daarnaast zijn er mogelijkheden met meerder vreetplaatsen.Interessant? Deel deze pagina