Bel ons: 0413 - 21 19 51

Konijnen

Voor de konijnenbranche hebben we een uitgebreid pakket aan systemen. Voor voedersystemen bieden we een unieke methode waarbij er meerdere soorten gevoerd kunnen worden en er zo min mogelijk korrelbeschadiging optreed tijdens het transport.

Drinkwatersystemen met alleen drinkwater of doormiddel van een doseerpomp met toevoegingen.
Ook in de konijnensector wordt steeds meer gevraagd naar ons koelmistsysteem, waarmee we op hogedruk met mist de inkomende stallucht koelen.

Kijkt u rustig eens rond in ons konijnenprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Weeg- en doseerapparatuur

Voerwegers en mengers

  • Het assortiment voerwegers en mengers is zeer divers: van grote kegelmengers tot compacte zeer nauwkeurige wegers met of zonder menger.
    De keuze van het apparaat ligt hoofdzakelijk aan de capaciteit en aan het te wegen of te mengen product.
    Ook zijn er verschillende manieren van lossen, pneumatisch of elektrisch. Daarnaast kan het nodig zijn om het product voor te bewerken door middel van een pletter of structuurmolen.

Doseerpompen

  • Doseerpompen zijn bijna onmisbaar op ieder agrarisch bedrijf.
    De mogelijkheden op het gebied van vloeistof toevoegingen aan het drinkwater zijn divers. Mogelijkheden zijn o.a. om het via een vat met pomp, via een op de waterdoorstroming werkende doseerpomp of via een op electriciteit werkende doseerpomp te doseren. De keuze van een vloeistof-doseerpomp ligt hoofdzakelijk aan de nauwkeurigheid en de minimale en maximale doorstroomsnelheid.
    Ook hierin hebben wij een ruime keuze aan mogelijkheden.Interessant? Deel deze pagina