Bel ons: 0413 - 21 19 51

Pluimvee

Wij bieden u een compleet pakket aan systemen voor elke pluimveesoort. Of het nu vleeskuikens, moederdieren, legdieren, opfok of andere soorten van pluimvee zijn zoals eenden, wij hebben er een passend systeem voor beschikbaar.

Met name voor voeder- en drinkwatersystemen maar ook eierverzameling en/of behandeling en koelsystemen door middel van mist.
Daarnaast hebben wij van bijna alle merken onderdelen op voorraad in ons nieuwe onderdelenmagazijn.

Kijkt u rustig eens rond in ons pluimveeprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Diversen

Snelgrijpers

 • Een snelgrijper is bijna onmisbaar voor het snel en gemakkelijk oprapen van grondeieren en dode kuikens. De grijpers zijn ook verkrijgbaar in verschillende lengtes. Geheel vervaardigd uit rvs, aluminium en kunststof.

Kuikenpapier

 • Kuikenpapier is onmisbaar voor een goede start van het kuiken.
  Er zijn twee soorten leverbaar: het ene moet verwijderd worden, en het andere verteert vanzelf.
  Voor het opfokken van dieren op rooster is er een fijne kunststof gaas ontwikkeld

Vanghekken en -netten

 • Vanghekken en netten voor het vangen of afscheiden van pluimvee zijn in verschillende soorten en afmetingen leverbaar.

Ventilatoren

 • Ventilatoren zorgen voor een effectieve oplossing van klimaatbeheersing. Vooral bij extreem hoge temperaturen brengen deze ventilatoren doelmatig de nodige verkoeling.
  Er zijn verschillende uitvoeringen leverbaar, met aan twee zijden afschermroosters of met aan ťťn zijde een afschermrooster en aan ťťn zijde jaloezieŽn.
  Het openen van de jaloezieŽn gebeurt door middel van een gepatenteerd centrifugaal systeem.
  Ook is het mogelijk om een lichtfilter te plaatsen op de ventilator, om licht inval door de ventilator te voorkomen.

Roosters en ondersteuningen

 • De keuze in roosters is zeer belangrijk. Deze moet aan een belangrijk aantal criteria voldoen, zoals een goede mest doorlaat, optimale hygiŽne, een goede ondersteuning, duurzaam materiaal en daardoor een lange levensduur. Wij bieden de keuze in kunststof of in hardhout van verschillende afmetingen.

  De ondersteuning kan op maat gemaakt worden om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.

Laarzenwassers

 • De laarzenwassers zijn geheel uit gerecycleerde kunststof vervaardigd en voorzien van vijf borstels. Deze laarzenwassers zijn leverbaar met of zonder aanzuigmechanisme voor ontsmettings vloeistof en worden verder uitgerust met rvs aansluitleiding en terugslagklep met water- kraan.
  Ook zijn uit dit gerecycleerde kunststof komplete hygiŽnesluizen te bestellen.

Liersystemen en toebehoren

 • Het programma liersystemen en toebehoren is zeer uitgebreid en divers. Van handlieren (ook zelfremmend) tot elektrische lieren.
  Daarnaast leveren wij een groot assortiment katrollen, staalkabels en aanverwante artikelen.

Reinigingsmiddelen

 • Reinigingsmiddelen zijn leverbaar voor diverse producten.
  Voor het van binnen reinigen van drinkwatersystemen, Olreb nozzelreiniger, poeder om broedeieren te reinigen en ontkalker om drinkbakken te reinigen.

Ventilatiegordijn

 • Voor stallen met natuurlijke ventilatie is er de mogelijkheid een ventilatiegordijn voor de luchtinlaat te plaatsen. Hiervoor zijn verschillende soorten en kleuren doek, windbreekgaas en vogelgaas beschikbaar.
  Met het ventilatiegordijn kan de luchtinlaat door middel van een centraal liersysteem verkleind of vergroot worden .

Kadavertonnen

 • Voor een deugdelijke opslag van kadavers hebben wij twee soorten kadavertonnen in ons programma. Een polyethyleen kadaverton met deksel en wielen, en een polyester kadaverton met deksel. Beide producten zijn speciaal ontwikkeld voor de opslag van kadavers en zijn hygiŽnisch en makkelijk te legen.

Hogedrukreinigers

 • Een complete lijn reinigingsmachines van DIBO Cleaning systems.
  Met diverse soorten machines zoals koud- of warmwater hogedrukreiniger, stof/waterzuigers, veegmachines, schrob/zuigmachines.Interessant? Deel deze pagina