Bel ons: 0413 - 21 19 51

Pluimvee

Wij bieden u een compleet pakket aan systemen voor elke pluimveesoort. Of het nu vleeskuikens, moederdieren, legdieren, opfok of andere soorten van pluimvee zijn zoals eenden, wij hebben er een passend systeem voor beschikbaar.

Met name voor voeder- en drinkwatersystemen maar ook eierverzameling en/of behandeling en koelsystemen door middel van mist.
Daarnaast hebben wij van bijna alle merken onderdelen op voorraad in ons nieuwe onderdelenmagazijn.

Kijkt u rustig eens rond in ons pluimveeprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Eierverzameling en -behandeling

Legnesten

 • In legnesten en huisvestigingssystemen zijn de verschillen zeer groot.
  Om naar de combinatie van de beste kwaliteit en de beste resultaten te streven hebben wij de producten van Jansen Poultry Equipment in ons programma. De nesten en huisvestings- systemen van Jansen hebben de beste praktijk- en testresultaten.
  Ook als het gaat om mestbanden, volièresystemen en roosters.
  Naast automatische nesten hebben wij ook handgeraapte nesten in ons programma.
  (Voor volièresystemen zie: ('Volièresystemen')
  (Voor roosters zie: (Roosters en ondersteuningen')


Spijlenbanden

 • Om het verzamelen en inpakken van eieren te automatiseren is een spijlenband een onmisbare schakel. Voor een optimale verbinding tussen legnest, legbatterij en inpakker is een flexibel eiertransport noodzakkelijk.
  Door de vele mogelijkheden van onze systemen middels bochten en knikstukken (zelfs tot een helling van 40°) is het mogelijk op bijna elke gewenste plaats te komen.

Stempelen en pakkers: betrouwbaar en efficiënt verpakken van eieren.

 • Onze pakkers zijn exact afgestemd op de behoefte van het leg- of vermeerderingsbedrijf. Het type pakker is afhankelijk van de capaciteit en van de opstellingsvorm.
  Na het verpakken zal het ei gemerkt moeten worden. Dit kan door middel van stempelen of printen (in de meeste gevallen is dit printen). Hiervoor hebben wij een uitstekende inktjet-printer. Voor het handstempelen is een tray-stempelapparaat met 30 stempels en verschillende soorten inkt beschikbaar.

Eierwasmachines

 • Voor het wassen van broedeieren zijn de mogelijkheden beperkt. In eierwasmachines hebben wij twee opties.

  1. De Clean Egg. Deze geheel rvs machine heeft een capaciteit van 252 eieren.

  2. Daarnaast hebben wij nog de roterende machine waar in een mandje eieren geplaatst kan worden. Uiteraard is het benodigde eierwaspoeder altijd voorradig.Interessant? Deel deze pagina