Bel ons: 0413 - 21 19 51

Pluimvee

Wij bieden u een compleet pakket aan systemen voor elke pluimveesoort. Of het nu vleeskuikens, moederdieren, legdieren, opfok of andere soorten van pluimvee zijn zoals eenden, wij hebben er een passend systeem voor beschikbaar.

Met name voor voeder- en drinkwatersystemen maar ook eierverzameling en/of behandeling en koelsystemen door middel van mist.
Daarnaast hebben wij van bijna alle merken onderdelen op voorraad in ons nieuwe onderdelenmagazijn.

Kijkt u rustig eens rond in ons pluimveeprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Voedersystemen

Spiraalsysteem

 • In dit geval geen draaiende spiraal maar een trekkende spiraal.
  De voordelen van een systeem zoals dit, is dat er snel gevoerd kan worden en dat het geheel oplierbaar is.
  Bij het gescheiden voeren van hanen en hennen is het mogelijk om een grill of een buis boven de goot te plaatsen.

Sleepketting

 • In sleepkettingen is het programma zeer veelzijdig; in aandrijvingen, verschillende snelheden, verschillende goten.
  Voor gescheiden voeren zijn er verschillende grills en buizen beschikbaar. Ook zijn er naast 90░ bochten tevens 135░ bochten beschikbaar en voor het geval dat er goten op de beun worden geplaatst zijn er ook stijgingsbochten leverbaar.

Panvoedersystemen

 • Panvoedersystemen kunnen worden uitgerust met diverse soorten pannen, dit ligt aan het soort dieren of de specifieke wens van de klant. Bijna alle soorten pannen zijn door ons leverbaar. De mogelijkheid is ook om bij het liersysteem in plaats van handlieren voor elektrische lieren te kiezen. Voor opfok hebben wij het unieke Flextra systeem dat er voorzorgt dat alle pannen in de gehele stal tegelijk en even veel voer krijgt.

Kabel-kettingvoedersystemen

 • Dit kabel- of kettingvoedersysteem voldoet optimaal aan de eisen met betrekking tot bedrijfs- zekerheid en veiligheid. Het systeem is zo ontworpen, dat het eenvoudig naar de wensen van de individuele gebruiker ge´nstalleerd kan worden. Voor het transport van voer wordt een hoogwaardige voorgerekte staalkabel of ketting gebruikt, die is voorzien van, uit speciaal kunststof vervaardigde aangespoten meenemers.
  Afhankelijk van het soort voer zijn de meenemers in verschillende diameters leverbaar. Ook is het mogelijk verschillende soorten voer door dit systeem te transporteren.Interessant? Deel deze pagina