Bel ons: 0413 - 21 19 51

Pluimvee

Wij bieden u een compleet pakket aan systemen voor elke pluimveesoort. Of het nu vleeskuikens, moederdieren, legdieren, opfok of andere soorten van pluimvee zijn zoals eenden, wij hebben er een passend systeem voor beschikbaar.

Met name voor voeder- en drinkwatersystemen maar ook eierverzameling en/of behandeling en koelsystemen door middel van mist.
Daarnaast hebben wij van bijna alle merken onderdelen op voorraad in ons nieuwe onderdelenmagazijn.

Kijkt u rustig eens rond in ons pluimveeprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Weeg- en doseerapparatuur

Voerwegers en mengers

 • Het assortiment voerwegers en mengers is zeer divers: van grote kegelmengers tot compacte zeer nauwkeurige wegers met of zonder menger.

  De keuze van het apparaat ligt hoofdzakelijk aan de capaciteit en aan het te wegen of te mengen product.
  Ook zijn er verschillende manieren van lossen, pneumatisch of elektrisch. Daarnaast kan het nodig zijn om het product voor te bewerken door middel van een pletter of structuurmolen.

Dierweging

 • Dierweging is bij sommige soorten pluimvee noodzakelijk als u een goede controle wilt hebben op de groei of conditie van de dieren. Hiervoor hebben wij diverse soorten dierwegers. Vaststellen van het gewicht kan door middel van handweging of via een computergestuurde dierweging.
  Handweging kan met een weegunster (tot 5 of 10 kg) of met een digitaalweger. Hiervoor zijn speciale weegklemmen beschikbaar. Bij een computergestuurde weger komen er diverse weegplateaus verdeeld over de stal hangen die in verbinding staan met de weegcomputer.
  Ook is het mogelijk om meerdere stallen door één weegcomputer aan te sturen.

Doseerpompen

 • Doseerpompen zijn bijna onmisbaar op ieder agrarisch bedrijf.
  De mogelijkheden op het gebied van vloeistof toevoegingen aan het drinkwater zijn divers. Mogelijkheden zijn o.a. om het via een vat met pomp, via een op de waterdoorstroming werkende doseerpomp of via een op electriciteit werkende doseerpomp te doseren. De keuze van een vloeistof-doseerpomp ligt hoofdzakelijk aan de nauwkeurigheid en de minimale en maximale doorstroomsnelheid.
  Ook hierin hebben wij een ruime keuze aan mogelijkheden.Interessant? Deel deze pagina