Bel ons: 0413 - 21 19 51

Rundvee

In de rundveesector is een degelijk voeder- en drinkwatersysteem een vereiste. Hiervoor hebben wij een ruim pakket aan systemen voorhanden.

De melkproductie hangt hier voor een groot deel van af, dus daarom hebben wij onze systemen zo weten te construeren dat storingen tot een minimum worden beperkt.

Kijkt u rustig eens rond in ons rundveeprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Diversen

Kalverhokken

 • De opvang van nuchtere kalveren krijgt vaak te weinig aandacht, want de keuze van de juiste opfokmethode is zeer belangrijk voor het rendement van de toekomstige veestapel.
  Een gezonde en hoogproductieve veestapel begint bij de opfok van het kalf.
  Voor dit doel leveren wij diverse modellen kalverhokken.

Kadaverkappen, -tonnen en voetbaden

 • Voor een deugdelijke afdekking cq. opslag van kadavers hebben wij een programma van kadaverkappen, -tonnen en voetbaden.
  Kadaverkappen zijn vervaardigd uit polyethyleen; hier zijn ook onderplaten voor verkrijgbaar.
  Kadavertonnen zijn vervaardigd uit polyester of polyethyleen en zijn verkrijgbaar met of zonder wielen. Daarnaast leveren wij kadaverkarren in het programma van rvs.

Koeborstels

 • Bijna onmisbaar in iedere rundveestal.
  De roterende koeborstel geeft rust in de stal, zorgt voor een betere bloedsdoorstroming en heeft daardoor ook een gunstig effect op de melkproductie.
  Ook ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen als kop, rug en staartinplant.

Laarzenwassers

 • De laarzenwassers zijn geheel uit gerecycleerde kunststof vervaardigd en voorzien van vijf borstels. Deze laarzenwassers zijn leverbaar met of zonder aanzuigmechanisme voor ontsmettings vloeistof en worden verder uitgerust met rvs aansluitleiding en terug- slagklep met water- kraan.
  Ook zijn uit dit gerecycleerde kunststof komplete hygiŽnesluizen te bestellen.

Liersystemen en toebehoren

 • Het programma liersystemen en toebehoren is zeer uitgebreid en divers. Van handlieren (ook zelfremmend) tot elektrische lieren.
  Daarnaast leveren wij een groot assortiment katrollen, staalkabels en aanverwante artikelen.

Hogedrukreinigers

 • Een complete lijn reinigingsmachines van DIBO Cleaning systems.
  Met diverse soorten machines zoals koud- of warmwater hogedrukreiniger, stof/waterzuigers, veegmachines, schrob/zuigmachines.Interessant? Deel deze pagina