Bel ons: 0413 - 21 19 51

Rundvee

In de rundveesector is een degelijk voeder- en drinkwatersysteem een vereiste. Hiervoor hebben wij een ruim pakket aan systemen voorhanden.

De melkproductie hangt hier voor een groot deel van af, dus daarom hebben wij onze systemen zo weten te construeren dat storingen tot een minimum worden beperkt.

Kijkt u rustig eens rond in ons rundveeprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Drinkwatersystemen

Leidingsystemen

 • In elke stal zit waterleiding om de dieren van drinkwater te voorzien. Van Berlo BV kan daar in voorzien met een heel groot assortiment aan verschillende soorten leidingsystemen zowel van pvc, tyleen, rvs of verzinkt fitwerk.
  In veel gevallen wordt er tegenwoordig gewerkt met een dubbel leidingsysteem waardoor men per afdeling kan kiezen voor gewoon water of water met toevoegingen. Hierbij wordt op een centrale plaats in de stal een doseerpomp geplaatst.

Drinkbakken

 • In drinkbakken is een groot assortiment beschikbaar in verschillende modellen en van verschillende materialen zoals kunststof, rvs of geėmailleerd gietijzer.
  Ook kan er een keuze gemaakt worden uit verschillende nippels.
  In die gevallen dat er kans op bevriezing bestaat is een warmwatercirculatie-unit ontworpen.

Doseerpompen

 • Doseerpompen zijn bijna onmisbaar op ieder agrarisch bedrijf.
  De mogelijkheden op het gebied van vloeistof toevoegingen aan het drinkwater zijn divers. Mogelijkheden zijn o.a. om het via een vat met pomp, via een op de waterdoorstroming werkende doseerpomp of via een op electriciteit werkende doseerpomp te doseren. De keuze van een vloeistof-doseerpomp ligt hoofdzakelijk aan de nauwkeurigheid en de minimale en maximale doorstroomsnelheid.
  Ook hierin hebben wij een ruime keuze aan mogelijkheden.Interessant? Deel deze pagina