Bel ons: 0413 - 21 19 51

Varkens

Voor de varkenssector hebben we een divers pakket aan voeder- en drinkwatersystemen. Voor voedersystemen kan dat een installatie voor enkel soort voer zijn tot een multifasesysteem waarbij nog diverse bijproducten gemengd kunnen worden.

Drinkwatersystemen met alleen drinkwater of doormiddel van een doseerpomp met toevoegingen.
Ook in de varkenssector wordt steeds meer gevraagd naar ons koelmistsysteem, waarmee we op hogedruk met mist de inkomende stallucht koelen.

Kijkt u rustig eens rond in ons varkensprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Drinkwatersystemen

Leidingsystemen

  • In elke stal zit waterleiding om de dieren van drinkwater te voorzien. Van Berlo BV kan daar in voorzien met een heel groot assortiment aan verschillende soorten leidingsystemen zowel van pvc, tyleen, rvs of verzinkt fitwerk.

    In veel gevallen wordt er tegenwoordig gewerkt met een dubbel leidingsysteem waardoor men per afdeling kan kiezen voor gewoon water of water met toevoegingen. Hierbij wordt op een centrale plaats in de stal een doseerpomp geplaatst (zie : 'Doseerpompen').


Drinkbakken

  • In drinkbakken leveren wij een groot assortiment in verschillende modellen en van verschillende materialen, zoals kunststof, rvs of geėmailleerd gietijzer. Ook kan er een keuze gemaakt worden uit verschillende nippels.

    Voor die gevallen waar de kans op bevriezing niet uitgesloten is, is een warmwatercirculatie-unit ontworpen.

Interessant? Deel deze pagina