Bel ons: 0413 - 21 19 51

Varkens

Voor de varkenssector hebben we een divers pakket aan voeder- en drinkwatersystemen. Voor voedersystemen kan dat een installatie voor enkel soort voer zijn tot een multifasesysteem waarbij nog diverse bijproducten gemengd kunnen worden.

Drinkwatersystemen met alleen drinkwater of doormiddel van een doseerpomp met toevoegingen.
Ook in de varkenssector wordt steeds meer gevraagd naar ons koelmistsysteem, waarmee we op hogedruk met mist de inkomende stallucht koelen.

Kijkt u rustig eens rond in ons varkensprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Opslag- en transportsystemen

Silo's

 • Bij de silo's heeft u de keuze uit polyester en staal, van 4 tot 100 m3.
  Hierin zijn een groot aantal modellen leverbaar.

  Het model hangt af van het product en de toepassing van de silo.
  De veevoersilo is verkrijgbaar met punt of als vlakbodem.
  Optioneel is een automatische ontluchting, eventueel met mangaten. Ook zijn er automatische stoffilters te plaatsen op al bestaande silo's.

Spiraalvijzels

 • VB spiraalvijzelsystemen hebben zich reeds jarenlang in uiteenlopende toepassingen bewezen. Dankzij het gebruik van flauwe bochten is het mogelijk op bijna elke gewenste plaats te komen. De VB spiraalvijzels zijn leverbaar in verschillende diameters om ook aan elke capaciteitseis te voldoen.
  Buizen en bochten zijn vervaardigd uit slijtvast kunststof en de spiraal is van hardstaal. Tevens is er een mogelijkheid om de buizen en bochten uit te voeren in staal of hardstaal.
  Een ideaal systeem om doormiddel van diverse soorten aftappen op elke gewenste plaats voer te lossen. Dit kan met een standaard aftap of met elektrische / pneumatische aftappen om het systeem geheel automatisch te laten werken.

Schroefvijzels

 • VB schroefvijzelsystemen zijn zeer solide systemen voor het transport van voer. Door het gebruik van haakse bochten is het mogelijk om op bijna iedere gewenste plaats te komen.
  Hiervoor zijn twee uitvoeringen beschikbaar; een 100 mm systeem, of 150 mm systeem voor een nog grotere capaciteit.
  Daarnaast zijn er diverse soorten aftappen te plaatsen om op elke gewenste plaats voer te lossen. Dit kan doormiddel van een standaard aftap of met elektrische / pneumatische aftappen om het systeem geheel automatisch te laten werken.Interessant? Deel deze pagina