Bel ons: 0413 - 21 19 51

Varkens

Voor de varkenssector hebben we een divers pakket aan voeder- en drinkwatersystemen. Voor voedersystemen kan dat een installatie voor enkel soort voer zijn tot een multifasesysteem waarbij nog diverse bijproducten gemengd kunnen worden.

Drinkwatersystemen met alleen drinkwater of doormiddel van een doseerpomp met toevoegingen.
Ook in de varkenssector wordt steeds meer gevraagd naar ons koelmistsysteem, waarmee we op hogedruk met mist de inkomende stallucht koelen.

Kijkt u rustig eens rond in ons varkensprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Voedersystemen

Kabel-kettingvoedersysteem

 • Dit kabel- of kettingvoedersysteem voldoet optimaal aan de eisen met betrekking tot bedrijfszekerheid en veiligheid. Het systeem is zo ontworpen, dat het eenvoudig naar de wensen van de individuele gebruiker geïnstalleerd kan worden. Voor het transport van voer wordt een hoogwaardige voorgerekte staalkabel of ketting gebruikt, die is voorzien van, uit speciaal kunststof vervaardigde aangespoten meenemers.
  Afhankelijk van het soort voer zijn de meenemers in verschillende diameters leverbaar. Ook is het mogelijk verschillende soorten voer door dit systeem te transporteren.

Computergestuurde systemen

 • De Mix-O-Matic voercomputer is een zeer gebruiksvriendelijk systeem voor het voeren van Uw dieren. Via de procescomputer kunnen alle gegevens worden opgeroepen en tussentijdse wijzigingen worden aangebracht. Een ideaal systeem voor het mengen en doseren van voer en via de pneumatische voerventielen naar de juiste plaats brengen. Ook kunnen de voerventielen voorzien worden van een wisselklep, waardoor er met één voerventiel twee bakken gevoerd kunnen worden.

Spiraalvijzels

 • VB spiraalvijzelsystemen hebben zich reeds jarenlang in uiteenlopende toepassingen bewezen. Dankzij het gebruik van flauwe bochten is het mogelijk op bijna elke gewenste plaats te komen. De VB spiraalvijzels zijn leverbaar in verschillende diameters om ook aan elke capaciteitseis te voldoen.
  Buizen en bochten zijn vervaardigd uit slijtvast kunststof en de spiraal is van hardstaal. Tevens is er een mogelijkheid om de buizen en bochten uit te voeren in staal of hardstaal.

  Een ideaal systeem om doormiddel van diverse soorten aftappen op elke gewenste plaats voer te lossen. Dit kan met een standaard aftap of met elektrische / pneumatische aftappen om het systeem geheel automatisch te laten werken.

Brij- en droogvoerbakken

 • Brij- en droogvoerbakken zijn er in vele uiteenlopende modellen en uitvoeringen, voor biggen, vleesvarkens en zeugen. Alle modellen zijn geheel uit kunststof en rvs vervaardigd. Ook is er de mogelijkheid om met verschillende modellen behalve korrel ook producten zoals meel en ccm te voeren.

Doseerwagens

 • Doseerwagens kunnen in bepaalde situaties een ideale oplossing zijn. De doseerwagen is een zeer robuuste en wendbare wagen die in vele uitvoeringen te leveren is; in 220 Volt of op accu in 24 Volt.
  Deze wagen is ook zelfrijdend en voor meerfasen voedering te leveren.Interessant? Deel deze pagina