Bel ons: 0413 - 21 19 51

Vissen

Voor de sector vis hebben we een uitbreid pakket aan voedersystemen. Dat kan dat een installatie voor een enkele soort voer zijn tot een multi- fasesysteem waar bij meerdere soorten voer door hetzelfde systeem getransporteerd en gedoseerd kunnen worden.

Ook zijn de systemen zodanig uitgevoerd dat er zo min mogelijk korrelbeschadiging optreed tijdens het transport.

Kijkt u rustig eens rond in ons visprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Opslag- en transportsystemen

Silo's

 • Bij de silo's heeft u de keuze uit polyester en staal, van 4 tot 100 m3.
  Hierin zijn een groot aantal modellen leverbaar.
  Het model hangt af van het product en de toepassing van de silo.
  De veevoersilo is verkrijgbaar met punt of als vlakbodem.
  Optioneel is een automatische ontluchting, eventueel met mangaten. Ook zijn er automatische stoffilters te plaatsen op al bestaande silo's.

Spiraalvijzels

 • VB spiraalvijzelsystemen hebben zich reeds jarenlang in uiteenlopende toepassingen bewezen. Dankzij het gebruik van flauwe bochten is het mogelijk op bijna elke gewenste plaats te komen. De VB spiraalvijzels zijn leverbaar in verschillende diameters om ook aan elke capaciteitseis te voldoen.
  Buizen en bochten zijn vervaardigd uit slijtvast kunststof en de spiraal is van hardstaal. Tevens is er een mogelijkheid om de buizen en bochten uit te voeren in staal of hardstaal.
  Een ideaal systeem om doormiddel van diverse soorten aftappen op elke gewenste plaats voer te lossen. Dit kan met een standaard aftap of met elektrische / pneumatische aftappen om het systeem geheel automatisch te laten werken.

Schroefvijzels

 • VB schroefvijzelsystemen zijn zeer solide systemen voor het transport van voer. Door het gebruik van haakse bochten is het mogelijk om op bijna iedere gewenste plaats te komen.
  Hiervoor zijn twee uitvoeringen beschikbaar; een 100 mm systeem, of 150 mm systeem voor een nog grotere capaciteit.
  Daarnaast zijn er diverse soorten aftappen te plaatsen om op elke gewenste plaats voer te lossen. Dit kan doormiddel van een standaard aftap of met elektrische / pneumatische aftappen om het systeem geheel automatisch te laten werken.

Leidingsystemen

 • In elke viskwekerij zit een groot aantal leidingen.
  Van Berlo BV kan daar in voorzien met een groot assortiment aan verschillende soorten leidingsystemen, zowel van pvc, tyleen, rvs of verzinkt fitwerk.
  In veel gevallen wordt er ook gewerkt met toevoegingen aan het water. Hierbij wordt op een centrale plaats in de kwekerij een doseerpomp geplaatst.
  (Zie ook: 'doseerpompen').

Tanks

 • Bij producten als tanks en reservoirs is de verscheidenheid groot: horizontale tanks, maar ook verticale en ruime keuze uit reservoirs voor verschillende inhoud.
  Vervaardigd uit producten als polyethyleen of polyester.

Voerreservoirs

 • In veel gevallen wordt er boven elke sectie onder het voersysteem een voerreservoir geplaatst.
  Het doseermechanisme onderaan het voerreservoir is afhankelijk van het soort vis.
  De voerreservoirs zijn leverbaar uit polyethyleen of uit polyester en met of zonder deksel.Interessant? Deel deze pagina