Bel ons: 0413 - 21 19 51

Vissen

Voor de sector vis hebben we een uitbreid pakket aan voedersystemen. Dat kan dat een installatie voor een enkele soort voer zijn tot een multi- fasesysteem waar bij meerdere soorten voer door hetzelfde systeem getransporteerd en gedoseerd kunnen worden.

Ook zijn de systemen zodanig uitgevoerd dat er zo min mogelijk korrelbeschadiging optreed tijdens het transport.

Kijkt u rustig eens rond in ons visprogramma en mochten er vragen zijn, dan helpen wij u graag verder.

Voedersystemen

Kabel-kettingvoedersystemen

  • Dit kabel- of kettingvoedersysteem voldoet optimaal aan de eisen met betrekking tot bedrijfs- zekerheid en veiligheid. Het systeem is zo ontworpen, dat het eenvoudig naar de wensen van de individuele gebruiker geïnstalleerd kan worden. Voor het transport van voer wordt een hoogwaardige voorgerekte staalkabel of ketting gebruikt, die is voorzien van, uit speciaal kunststof vervaardigde aangespoten meenemers.
    Afhankelijk van het soort voer zijn de meenemers in verschillende diameters leverbaar. Ook is het mogelijk verschillende soorten voer door dit systeem te transporteren.

Spiraalvijzels

  • VB spiraalvijzelsystemen hebben zich reeds jarenlang in uiteenlopende toepassingen bewezen. Dankzij het gebruik van flauwe bochten is het mogelijk op bijna elke gewenste plaats te komen. De VB spiraalvijzels zijn leverbaar in verschillende diameters om ook aan elke capaciteitseis te voldoen.
    Buizen en bochten zijn vervaardigd uit slijtvast kunststof en de spiraal is van hardstaal. Tevens is er een mogelijkheid om de buizen en bochten uit te voeren in staal of hardstaal.
    Een ideaal systeem om doormiddel van diverse soorten aftappen op elke gewenste plaats voer te lossen. Dit kan met een standaard aftap of met elektrische / pneumatische aftappen om het systeem geheel automatisch te laten werken.

Computergestuurde systemen

  • De Mix-O-Matic voercomputer is een zeer gebruiksvriendelijk systeem voor het voeren van uw dieren. Via de procescomputer kunnen alle gegevens worden opgeroepen en tussentijdse wijzigingen worden aangebracht. Een ideaal systeem voor het mengen en doseren van voer en via de pneumatische voerventielen naar de juiste plaats brengen. Ook kunnen de voerventielen voorzien worden van een wisselklep, waardoor er met één voerventiel twee bakken gevoerd kunnen worden.Interessant? Deel deze pagina