Bel ons: 0413 - 21 19 51

Nieuws

 • 27-032015
  Wij zijn weer verhuisd.
  G. van Berlo Voeder- en Drinkwatersystemen :: Nieuws
  Wij zijn weer verhuisd, terug op onze stek.
  Met deze derde verhuizing in drie jaar, breekt voor ons een nieuwe tijd aan.
  Wij zijn terug op de oude plek, maar dan in een nieuw jasje!
  Vanaf nu is ons adres weer: Franseweg 11, 5469 DX Erp.

  Telefoonnummers en mailadressen zijn hetzelfde gebleven. Wij zijn er van overtuigd dat wij u vanuit ons nieuwe pand nog beter van dienst kunnen zijn. En willen u bedanken voor uw begrip als de samenwerking de afgelopen jaren minder vlot verliep dan u van ons gewend bent.
 • 21-012014
  Oude website met pensioen.
  G. van Berlo Voeder- en Drinkwatersystemen :: Nieuws
  Het werd ook tijd. De oude versie van www.gvanberlo.nl dateerde alweer van 2007.
  We hebben onze website in een nieuw jasje gestoken. Belangrijkste reden is het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van de site. Met de komst van de 'nieuwe media', zoals Ipad, Iphone, tablets, smartphones en andere noviteiten kon de oude site niet overal meer op eenzelfde wijze worden bekeken.
  De nieuwe versie, met zogenaamd 'responsive design' voorziet hier wel in.
  Mocht u desondanks toch problemen hebben met het bekijken van onze website, laat het ons dan s.v.p. even weten.
 • 19-052012
  Zaterdagochtend 19 mei 2012 is ons bedrijf getroffen door een grote brand.
  G. van Berlo Voeder- en Drinkwatersystemen :: Nieuws
  Zaterdagochtend 19 mei 2012
  Rond tien voor vijf werd er, door een beveiliger van het industrieterrein, brand opgemerkt in ons bedrijfspand. Al snel woedde er een grote brand en bleek dat er geen houden meer aan was. Het pand moest als verloren worden beschouwd en zal gesloopt moeten worden. Naast het bedrijfspand werden er ook drie servicebussen verwoest door de brand.
  Zondag 20 mei 2012
  Op deze dag is er een compleet ingerichte servicebus opgehaald in het noorden van het land. Tevens wordt op deze dag een nieuw pand gevonden, een hal van Van den Bosch Transporten, op een steenworp afstand van ons oude pand.
  Maandag 21 mei 2012
  Kantoorwerkzaamheden worden vandaag verricht op het kantoor van Simon Stukadoors.
  Dinsdag 22 mei 2012
  De eerste pallets met materialen komen alweer binnen op onze nieuwe locatie. Ook vandaag vinden de kantoorwerkzaamheden weer plaats op kantoor van Simon Stukadoors.
  Woensdag 23 mei 2012
  Het kantoor verhuist ook naar de nieuwe lokatie aan de Bussele. Kantoorruimte is nog in aanbouw. Er wordt tijdelijk plaatsgenomen in de bedrijfshal.
 • 29-042011
  Nieuwe broedramen pakker van Staalkat.
  G. van Berlo Voeder- en Drinkwatersystemen :: Nieuws
  De nieuwe Staalkat broedramen pakker is een robuuste uit roestvrij materiaal vervaardigde pakker met een capaciteit van 24.000 eieren/uur bij een 30-er tray.
  Afhankelijk van het type broedraam is er een capaciteit mogelijk van 20.000 eieren per uur bij een recht model 10x15 tot en met 24.000-28.000 eieren per uur bij zigzagsgewijs patroon. De Hatchery Packer zorgt niet alleen voor een hoog uitkomstcijfer door de zorgvuldige behandeling van de broedeieren, maar ook voor een aanzienlijke arbeidstijdbesparing. Vanaf de invoer tot en met de uitvoer is het een gecontroleerd proces met een hoog netto rendement. Kortom de Hatchery Packer van Staalkat een uiterst veelzijdige, gebruiksvriendelijke en veilige broedramen pakker!


Interessant? Deel deze pagina