Bel ons: 0413 - 21 19 51

Over ons

Van Berlo Voeder- en Drinkwatersystemen is een onderneming gespecialiseerd in de bedrijfsautomatisering en de inrichting van stallen in de intensieve veehouderij.

Met een team van specialisten zijn we in staat snel, flexibel én met gebruikmaking van de modernste technieken in te spelen op de specifieke wensen van onze relaties.

De combinatie van technische kennis en jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een productenpakket dat aan de meest uiteenlopende eisen voldoet. Efficiëntie en duurzaamheid zijn de belangrijkste criteria geweest bij de ontwikkeling en samenstelling van onze producten.

Kortom: G. van Berlo Voeder- en Drinkwatersystemen levert uitsluitend hoogwaardige producten van de beste kwaliteit.
- Voederautomatisering
- Opslag- en transportsystemen
- Drinkwatersystemen
- Eierverzameling- en behandeling
- Koelmistsytemen
- Weeg- en doseerapparatuur

Onze geschiedenis

G. van Berlo BV start in 1983 met de activiteiten.
Gerard van Berlo, vader van de huidige directeur Gertjan van Berlo en tegenwoordig nog steeds op de achtergrond actief, is de grondlegger van het bedrijf.
Na jarenlange werkervaring bij o.a. Landwerk in Veghel besluit hij ruim 30 jaar geleden de stap te zetten en voor zichzelf te beginnen in de automatisering in de agrarische sector en intensieve veehouderij. In diezelfde periode komt zijn zoon Gertjan van de middelbare school en deze rolt logischerwijs zo het bedrijf in.
Het bedrijf bestaat dan uit 2 personen, met het kantoor in de woonkamer en een aantal stallen aan het Oudveld in Erp die als magazijn fungeren.
Verhuizing naar het industrieterrein Molenakker in Erp
Het bedrijf groeit al snel uit zijn jas en in 1994 wordt de grote stap gezet naar het industrieterrein in Erp, waar gedurende een periode van 18 jaar de Franseweg als thuisbasis fungeert.
Op zaterdagochtend 19 mei 2012 slaat daar het noodlot toe, als door een beveiliger van het industrieterrein brand wordt opgemerkt in het bedrijfspand. Al snel woedt er een grote brand en blijkt dat er geen houden meer aan is. Het pand moet als verloren worden beschouwd en is inmiddels gesloopt. Naast het bedrijfspand worden er ook drie servicebussen verwoest door de brand.
Maart 2015: nieuwbouw opgeleverd

  • Na tijdelijke huisvesting op de Bussele en Hoogstraat in Erp zijn we in maart 2015 weer neer gestreken op ons oude adres aan de Franseweg. De nieuwbouw is perfect uitgevoerd en na deze definitieve verhuizing breekt voor ons een nieuwe tijd aan.
    Hier kunnen onze klanten weer op een professionele wijze worden ontvangen, en krijgt de grote onderdelenvoorraad een vaste plaats in het magazijn.


Interessant? Deel deze pagina